Alla julmarknader i Huddinge

På söndag är det första advent och julen närmar sig med stormsteg. Det betyder att det är dags för julmarknader. Nytt i Flempan listar den närmsta veckans julmarknader i Huddinge.

Stortorpsparken

På Stortorpsparkens julmarknad finns det möjlighet att köpa varm och kall dryck, sötsaker och mat. Hela parken kommer vara full med marknadsstånd, lotteri, chokladhjul och ponnyridning och dessutom kommer tomten på besök.

Lördag 1 december 11–15

 

Stuvstakyrkan

På Stuvstakyrkans julmarknad säljs bland annat fika, handarbeten och årets julklapp, second hand. Dessutom går alla intäkter till församlingen arbete med barn, ungdomar och vuxna.

Lördag 1 december 11–14

 

Fullerstaparken

Den här julmarknaden hålls av Röda Korset och är en tradition sedan många år tillbaka. Det kommer bland annat finnas kaffe med dopp, hembakat bröd, lotterier och handarbeten. Alla intäkter går till Röda Korsets sociala arbete i Sverige.

Lördag 1 december 11–14

 

Huddinge Kulturhus

Huddinge hembygdsförening håller i en julmarknad i Huddinge Kulturhus. Det kommer finnas lite tilltugg och olikas hantverk. Det kommer vara musikunderhållning på plats och dessutom kommer Folkes café att vara öppet.

Lördag 1 december 10–15

 

Café Nytorp

Café Nytorp har en julmarknad med livemusik och fika.

Söndag 2 december 11–16

 

Café Bollen, Segeltorps IP

Segeltorps IF har julmarknad på Café Bollen på Segeltorps IP. Föreningen bjuder på fika och man kan delta i lottieriet, lyssna på julmusik och fynda julklappar.

Tisdag 4 december 17–21 och onsdag 5 december 17–20