Stockholmsregionens UF-mässa i februari 2017. Foto: Sune Chee

Huddinges elever presenterar sina affärsidéer

Om du vill träffa morgondagens entreprenörer ska du bege dig till Kungens Kurva den 3 december. Där kommer unga och företagsamma högstadie- och gymnasieelever från Huddinge att presentera sina affärsidéer. Tre olika jurys från bland annat Ikea kommer vara på plats för att dela ut priser.
Datum: 3 december 2018
Tid: 16:30-19:30. Prisutdelning 19:30
Plats: Heron City, Modulvägen 6, Kungens kurva

Huddinge kommun har de senaste 20 åren gjort olika satsningar på ungdomars företagsamhet och har blivit utsedda till årets UF-kommun både 2017 och 2013. Ung företagsamhet (UF) är en ideell utbildningsorganisation som sedan 1980 utbildat ungdomar i entreprenörskap genom UF-företagande.

Årets lokala UF-mässa hålls i Kungens Kurva den 3 december. Där får alla skolelever som har fiktiva så kallade UF-företag chansen att tävla om ett antal olika priser som delas ut av tre olika jurys. “Juryns pris” delas ut i fyra olika kategorier och bedöms efter bland annat kundbemötande och monterns utformning. IKEA Centers Specialpris delas ut till den som “vågar vara annorlunda” men tar även hänsyn till entusiasm, ödmjukhet och målmedvetenhet. Till sist är en jury från Arena Huddinges Riskkapitalister på plats för att dela ut “stora och lilla investeringen” och ett specialpris.