Foto: Andrea Lindelöw

Här kan du ta en öl i solen

Nu när våren börjar närma sig med stormsteg blir allt fler sugna på att ta en öl i solen. Kanske har du några timmar över och vill njuta lite extra? Nytt i Flempan har hittat fem trevliga uteserveringar som serverar öl till ett överkomligt pris.

 

O ‘Learys Huddinge

Sjödalstorget 11

46 kr på Happy Hour

56 kr ordinarie pris

Ett stenkast från Sjödalsparken i Huddinge ligger O’learys. Här kan du antingen sitta inne och följa en spännande match på storbildsskärm med kompisarna eller ta en öl på uteserveringen som nu har öppnat.

 

Långbro värdshus

Stora mans väg 4

70kr

Mitt i Långbro park ligger Långbro värdshus omgivet av lummig grönska. Här kan du slå dig ner i en härlig soffa under ett parasoll om solen lyser på för starkt. Varje onsdag kör de konceptet 100-lappen där du får uppleva olika teman av både mat och dryck.

 

Casa Bianca

Röntgenvägen 9

45 kr

I Flemingsbergs centrum tvärs över vägen från Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge hittar du Casa Bianca. Här kan du avnjuta en pizza eller ta en svalkande öl i solen på deras uteservering.

 

Sundby gård

Sundby gårdsväg 5

79 kr

På stranden till sjön Orlången ligger Sundby gård. Här kan du ta en lunch eller bara ta en öl i solen på uteserveringen vid vattnet. Under sommaren, om du känner för det kan du också hyra en roddbåt och ta en tur på Orlången. Men under april och maj måste båten förbeställas.

 

Casa Buongiorno Ristorante & Trattoria

Sjödalsvägen 16

55kr

Om du är sugen på italiensk mat, öl eller vin kan du bege dig till Huddinge Centrum och besöka Casa Buongiorno. De bjuder på både ett utbud svenska och italienska ölsorter. Om du är hungrig kan du givetvis också få en bit att äta.