Pulsen i Flemingsberg

Pulsen har sedan andra april öppet mellan 07-07:50 för riskgrupper. Foto: Frida Berntling

Nya Pulsen öppnar tidigare för riskgrupper

Under onsdagen togs beslutet att Nya Pulsen i Flemingsberg kommer ha öppet för riskgrupper. Tiderna är 07-07.50 alla helgfria vardagar. – Vi kommer köra det här i några veckor, berättar butikschefen Johnas Wremborn.

Nya pulsen i Flemingsberg hade under torsdagen öppet för riskgrupper. Beslutet togs mitt på dagen under onsdagen och de har endast hunnit meddela beslutet via Facebook. Det kommer hållas öppet för riskgrupper mellan 07-07.50 varje helgfri vardag. På premiärdagen dök det upp två kunder och på plats fanns en medarbetare som hälsade alla välkomna. Det var uppskattat då en kund hade astma men nu kunde handla i lugn och ro.

 

– Vi ska köra det här i några veckor och se om det kommer folk, vi kommer även att annonsera om detta i kommande annonser, berättar butikschefen Johnas Wremborn.

 

Nya Pulsen har tagit till säkerhetsåtgärder, bland annat egna skyltar om att hålla avstånd. Foto: Frida Berntling

 

Nya Pulsen har tagit till andra säkerhetsåtgärder som plastskärmar vid kassorna, egna skyltar som uppmanar kunderna till att hålla avstånd samt handsprit till kunder och personal. De har även haft snickare på plats som satt upp plastskärmar vid förbutiken.

 

– Vi har beställt avståndsdekaler som ska klistras i golvet och hängas i taket, så fort vi fått de kommer jag att sätta upp de under dagen, avslutar Johnas.