Nu är nomineringen för årets pedagog öppen

Har du den bästa läraren? Känner du någon som jobbar inom utbildning som förtjänar hyllning? Nu kan du nominera dem till priset ”årets pedagog”.

Varje år anordnar Huddinge kommun Årets pedagog-galan. Galan går av stapeln i mars och pris för bland annat ”årets pedagog” delas ut. Nomineringsperioden är nu igång och håller på fram till den 17 december.

Priserna delas ut i kategorierna förskola, grundskola, gymnasieskola/vuxenutbildning samt årets chef. Huddinge kommun vill lyfta fram de som utvecklat verksamheten på en förskola eller skola. Syftet med priset är att uppmuntra och stimulera arbetet med kunskap och trygghet på verksamheter för utbildning. En enskild individ eller ett helt arbetslag kan nomineras. Det går att uppmärksamma personer i både kommunal och privat verksamhet.     

Priset för kategorin ”årets chef”, ska gå till en chef med personalansvar på skola eller annan utbildning. Enligt kriterierna på Huddinges hemsida ska personen även utvecklat arbetssättet och inspirerat personal och elever.

Efter nomineringsperioden är över kommer en jury gå igenom samtliga nomineringar. De kommer sedan utse ett antal finalister inom varje kategori.

Nomineringen är öppen för alla och du kan göra din här