Ingen karaokefest med Anna Book. Montage: Denise Sandström. Foto: Wikipedia

Anna Book ställde in efterlängtad karaokekväll

Artisten Anna Book skulle under fredagen ha gästat O’Learys i Huddinge för en karaokekväll. Det var hundratals personer som hade anmält sig till evenemanget på Facebook, men till fansens förtvivlan blev det ingen karaoke med Book.

Enligt arrangören ställdes evenemanget in på grund av sjukdom, ett påstående som Anna Book vill dementera. Av professionella skäl avstår hon från att gå in på situationen i detalj, men konstaterar att det handlar om felaktig marknadsföring.

– För mig är det viktigt att man marknadsför något för vad det är, vilket jag anser att de inte gjorde, säger hon till Nytt i Flempan.

Book vill även understryka att det sena återbudet var bortom hennes kontroll.

– Jag avbokade flera dagar innan och tycker att ansvarig på andra sidan kunde ha skött det på ett snyggare sätt, säger hon och fortsätter:

– Jag hoppas för min egen och för publikens skull att det kommer ett nytt tillfälle framöver som äger rum under korrekta förutsättningar.

Book har erbjudit ett nytt datum och inväntar svar från arrangören. Nytt i Flempan har kontaktat O’Learys i Huddinge som väljer att inte kommentera händelsen.