Handbollsmatcher i helgen. Foto: Wikipedia

En matchspäckad helg

Av Josefin Strandberg
Under helgen spelas flera matcher i Huddinge kommuns sporthallar. Flemingsbergs IK:s jakt mot toppen och eventuella skrällar inom basketettan står på schemat. NyttiFlempan har listat några av de matcher som kan vara värda att avsätta några timmar för.

Säsongen för utomhussporterna må vara slut för detta år. Och trots att mörkret och kylans intrång i vardagen blir allt mer påtagligt, så slutar inte aktiviteterna i Huddinge. Kommunens alla idrottsklubbar är i ständig rörelse, och den andra helgen i december är inte något undantag.

 

Hockey: I hockeytvåan jagar Flemingsberg Rimbo, som efter två omgångar i fortsättningsserien toppar tabellen. Flemingsberg tar på lördag emot Sudret IK i Visättrahallen.

När Segeltorp möter Vallentuna är det revansch laget är ute efter, efter förlusten vid senaste mötet. Viktiga poäng står på spel när lagen ställs mot varandra i sista omgången innan jul. Även Trångsund spelar match i helgen. De möter Sollentuna hemma.

 

Handboll: Under lördagen möter Huddinges handbollsherrar och damer sina respektive tabelljumbos, och som åskådare kan man förhoppningsvis räkna med en målfest.

Basket: I basketettan ställer man sig frågan: kan Huddinges herrar skrälla mot tabelltvåan RIG Mark? Och för damerna, som också spelar mot RIG Mark, finns chansen att knipa två viktiga poäng för att klättra i tabellen.