Foto: Privat.

Segeltorps damlag taggade inför säsongen

Av Jesper Karlsson
Segeltorps IF:s damlag satsar på att etablera sig i division 2. Laget har genomgått stora förändringar sedan föregående år och truppen är i princip helt utbytt. Huvudtränaren Viktor Vilhelmsen ser ljust på den kommande säsongen.

– Publiken kan förvänta sig ett Segeltorps IF som kommer kriga hårt för sina poäng, precis som tidigare säsonger. Däremot kommer själva spelet se annorlunda ut. Det jag kan säga är att vi kommer försöka spela en anfallsinriktad fotboll med mycket rörlighet. Jag hoppas verkligen att publiken kommer ner till våra matcher och hejar fram vårt duktiga damlag, säger Viktor Vilhelmsen.

 

Segeltorps IF:s damlag har fått in många nya spelare i truppen under vintern. Det gäller både spelare som kommit utifrån och spelare som flyttats upp från juniorverksamheten i Segeltorp.

 

– Man kan egentligen säga att hela laget är nytt.

 

 I tisdags fick det nya A-laget testa sina vingar i en träningsmatch mot Vallentuna BK. Matchen vann Segeltorps IF med hela 5-1.

 

– Jag lämnade matchen mot Vallentuna BK med en positiv känsla. Vi spelade stundtals en väldigt trevlig fotboll, och vi gjorde även flera snygga mål. Det som är lite oroväckande är att vi tappar lite koncentration under perioder och bjuder därmed in Vallentuna BK i matchen. Samtidigt brukar genrep vara lite upp och ner, jag är inte särskilt orolig över att detta kommer ske när serien väl startar.

 

Första seriematchen spelas mot Ekerö IK på Segeltorps IP den 27 april.