Foto: Jesper Karlsson.

Segeltorps herrar imponerade i premiären

Av Jesper Karlsson
Segeltorps IF inledde säsongen med en seger på bortaplan mot Bagarmossen Kärrtorp BK onsdag kväll. En stark laginsats låg bakom 2-6 segern i säsongspremiären.

Redan efter en kvart lyckades bortalaget hitta nätet och ytterligare femton minuter senare var det dags igen. Huddingelaget gick till halvtidspaus med en betryggande och rättvis 0-2 ledning. I andra halvlek fortsatte Segeltorps IF att pressa hemmalaget och slutresultatet blev 2-6.

 

I publiken stod en stolt sportchef. Tommy Lundh har varit i föreningen i cirka 20 år.

 

– Det här är det bästa laget vi har haft under min tid i Segeltorps IF. Jag tror vi vinner division 4 i år, vi har ett så starkt lag.

 

En annan som är nöjd över resultatet är huvudtränaren i Segeltorps IF, Hassan Hallal.

 

– Det känns jättebra. Underbart. Vi håller oss till vår spelplan. Det finns naturligtvis mycket kvar att jobba på, vi släpper exempelvis in två mål. Dessutom har vi en del att fundera över när det gäller omställningsspelet, säger Hassan Hallal.

 

Bagarmossen Kärrtorp BK förlorade sin andra raka match för säsongen. För Segeltorp IF var detta säsongens första match.

 

– Premiärer är alltid jobbiga men nu har vi gjort våra 90 minuter och vi fick med oss en seger, det är det viktigaste, säger Hassan Hallal.

 

Segeltorps IF vann division 5 förra säsongen. Nu inleder laget division 4 med en betryggande seger. Huvudtränaren vill inte ge överdrivna förhoppningar.

 

– Vi försöker etablera oss i division 4. Det är en match i taget som gäller.

 

Mindre nöjd över kvällens resultat var Bagarmossen Kärrtorp BK:s materialansvarige Christer Dahlberg.

 

– Ikväll blev vi helt överkörda. Det är aldrig roligt att förlora, säger Christer Dahlberg.