söndag 26 maj 2024

Dagens fråga: Hur har dina boendekostnader påverkats av det ekonomiska läget?

Läs också

Nytt i Flempan har frågat huddingeborna om deras ekonomi kopplat till boende.

Porträtt Dagens fråga
Foto: Damir Safarov

Hadad Sepulveda, 35 år, Rönninge

— Jag har bostadsrätt, sen är räntorna också höga. Jag måste jobba mer och spara in på saker som prenumerationer och tänka på utgifterna. Priset på boende var bättre förr, nu har det höjts för mycket.

Porträtt Dagens fråga
Foto: Damir Safarov

Osman Ordu, 67 år, Fittja

— Jag har eget hus så det påverkar mig inte.

Porträtt Dagens fråga
Foto: Damir Safarov

Camilla Aasa, 49 år, Hägersten

— Jag har bostadsrätt så det påverkar inte mig, men jag kan tänka mig att det är svårt för de som bor i hyresrätt.

Porträtt Dagens fråga
Foto: Damir Safarov

Luca Clemente, 34 år, Nacka

— Allt som har med vardagen att göra. Till exempel mat och räkningar. Jag tänker att det som påverkas är mina framtida planer. Om jag skulle vilja flytta, eller om jag trivs och vill bo kvar måste jag hitta ett bättre jobb för att få bättre lön.

Porträtt Dagens fråga
Foto: Damir Safarov

Michelle Hruska, 23 år, Huddinge

— Det påverkar mig inte för att jag bor hemma.

Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami