torsdag 30 maj 2024

Hallå där, Alexander Williamsson!

Läs också

Han har skapat virala musikvideor, figurerat i media och driver sin egen Youtube kanal där han laddar upp nya filmer om allt det han är intresserad av. Själv beskriver han sig som en kille med högfungerande autism som gillar IT och kollar mycket på tv. 

Alexander Williamsson. Foto: Philip Nilsson

Vad sysslar du med om dagarna?

Just nu lägger jag upp videor på Youtube där jag delar med mig av mina intressen om kollektivtrafik. Jag gillar att resa och gör filmer om platserna jag besöker. Filmerna hamnar på min Youtube kanal.

Berätta om BingoLottoWiki!

Bingolotto är mitt största intresse, så jag har skapat en hemsida dedikerad till allt man kan veta om just det programmet, sidan heter BingoLottoWiki. Jag uppdaterar sidan minst en gång i veckan för att skriva ner vad som hänt i varje avsnitt. Bingolotto har jag tyckt om ända sedan jag var liten.

Vilken video på Youtube är du stoltast över?

Jag är mycket nöjd med de videor som fått många tittare. En sådan film handlade om premiären för tunnelbanevagnen C30.

Varför vill du dela med dig av dina intressen till omvärlden?

Jag gillar att dela med mig av fakta, det känns bra att informera och visa hur saker faktiskt ser ut.

Planer inför framtiden?

Jag planerar på att besöka och filma Sveriges alla kommuner. Det är ett projekt jag har hållit på med sedan 2017. I nuvarande takt kommer detta att ta sexton år, det är många små kommuner kvar.

Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami