torsdag 30 maj 2024

Hallå där, Emelie Lindström!

Läs också
Emelie Lindström. Foto: Minna Auinger

Vi möter Emelie Lindström som tidigare har blivit utsedd till världens bästa spelare tre gånger (2011-2013), har flera VM-guld och är invald till svenska innebandyns Hall of Fame. Nu spelar hon i Huddinge (IBS).

Vad  är det bästa med innebandy?

– Jag tycker om att det går fort och man får ha bollen. Man får alltid agera och är alltid med, det tycker jag är roligt.

Vilka är dina bästa tips till andra som vill lyckas i innebandy?

– Jag har alltid tänkt mycket på spelet. Det är mitt tips, att börja tänka spelmässigt och försöka hitta nya lösningar mot vad man brukar och utmana sig själv. 

Vad är ditt mål med innebandyn just nu?

– Det är att hjälpa till att få upp Huddinge en division till allsvenskan. För min del gäller det att göra lite poäng. 

Vad tycker du om att spela i Huddinge IBS?

– Jag trivs bra och jag tycker att det är en bra förening. Jag tycker att det funkar bra runt omkring laget. Det är viktigt. Det är inga konstiga träningstider och det levereras material. Man kan fokusera på det man ska göra. Det har jag inte varit så bortskämd med tidigare i min karriär i andra föreningar. 

Vilken är din största styrka som innebandyspelare?

– Det är spelförståelsen. Det är den jag har levt på och det är min absoluta styrka.

Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami