onsdag 29 maj 2024

Hallå där, Hasse Fors!

Läs också
Foto: Cici Hong
Hasse Fors bakar sina munkar på plats i tältet. Foto: Cici Huang Hong

Tältståndet “Hasses Munkar” har blivit ett återkommande inslag i Huddinge Centrum med många trogna kunder. Med julbelysningen tänd vankas nu även saffransmunkar hos Hasse Fors.

Berätta om Hasses Munkar!

– Idén började redan 1995. Jag arbetade som rörmontör men blev påverkad av krisen i byggbranschen på 90-talet. Under tiden fick jag kontakt med en amerikan och vi började prata om munkar. På den vägen är det. Jag köpte min allra första munkmaskin av honom.

Vad älskar du med ditt jobb?

– Att få träffa och prata med alla kunder, och friheten. Friheten att få komma ut. Vi åker runt med Hasses Munkar från Stockholm och Sundsvall, norrut och inåt i landet.

Vad gillar du med Huddinge?

– Det är ett jättetrevligt område med trevliga människor. Jag har jobbat här sedan 2017 och har lärt känna många kunder.

Har ni påverkats av inflationen?

– Försäljningsmässigt har vi inte märkt av inflationen, men kostnadsmässigt har våra råvaror blivit dyrare. Trots det har vi bestämt oss för att behålla samma gamla pris på våra munkar.

Vad gör Hasses Munkar speciella?

– Det bästa med Hasses Munkar är att vi bakar dem direkt på plats. Vi kör med bra råvaror och friterar i svensk rapsolja. De är goda helt enkelt, och vi bakar dem med kärlek.

Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami