onsdag 29 maj 2024

Hallå där, Johan Franzén!

Läs också
Hockeyspelaren Johan Franzén spelar i Huddinge. Foto: Privat

Johan Franzén, 20, har spelat hockey sedan ung ålder. Idag representerar han Huddinge Hockey i division 1. I höst klev han in i sitt första år inom seniorhockeyn. 

Hur har säsongen gått hittills tycker du?

– Säsongsstarten har resultatmässigt inte varit stark. Vi har blandat och givit. Vi har haft en hög högsta nivå men med en låg lägstanivå vilket har resulterat i sämre resultat. 

Vad är målet för säsongen?

– Vi har väl samma mål som vi började med, att vara där uppe i toppen och kunna utmana om kval. Ta oss så långt som det går, där hockeyallsvenskan är drömmen. 

Hur ska ni uppnå dessa mål?

– Fortsatt ha en tro på det vi gör, lita på processen och sikta mot de målen vi startade med. Hittills är resultaten inget som har påverkat vårt slutmål. Det är det vi vill nå och det är nåt vi fortfarande ska kriga för.  

Hur är kemin mellan er i laget?

– Den är bra. Vi är ett sammansvetsat gäng som går i samma riktning i vår utveckling. Vi har väl på pappret en yngre trupp än tidigare år. Det är en ny trupp med många nya spelare men vi har fortfarande kul tillsammans både på och utanför isen. 

Vilka är dina egna mål för säsongen?

– Det är väl att ta för mig så mycket som möjligt. Komma in i seniorhockeyn på ett bra sätt. Ta ett vidare kliv i min utveckling som hockeyspelare och bli så bra som det bara går. 

Var ser du dig själv om fem år ?

– Drömmen är att kunna spela allsvenskan med Huddinge Hockey.

Johan Franzén
Ålder: 20 år (född 2003)
Hemort: Farsta
Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami