torsdag 30 maj 2024

Hallå där, Kevin Borsali!

Läs också
Kevin Borsali
Kevin Borsali. Foto: privat

Kevin Borsali är 20-åringen som har bott i Norsborg hela sitt liv. Idag jobbar han inom TV-branschen med att klippa och redigera. Under tisdagen träffade Nytt i Flempan honom för att prata om hans relation till Norsborg. 

Hur var det att växa upp i Norsborg?

Många har väl uppfattningen att Norsborg eller Hallunda är en ganska osäker plats, något jag instämmer till i viss del. Jag tänker tillexempel på att ta den säkraste vägen hem. Jag känner ju ändå människor som råkat illa ut, så det måste man ju ändå ta hänsyn till. 

Kan du känna att det finns en förutfattad mening om “norsborgare”?

– Jo men absolut. Begreppet “Norsborgssvenska” finns ju, och det talar väl en hel del för hur mångas bild om Norsborg ser ut. Sen kan jag även tycka att konversationen kring Norsborg ibland kan bli ganska överdriven. Det är många förutfattade meningar som inte riktigt stämmer.

Vad sysslar du med idag?

Idag frilansar jag inom TV-branschen. Där arbetar jag med att klippa och redigera. Det blir mycket sportevenemang, vilket jag tycker är väldigt kul.

Vad är skulle du säga är det bästa med Norsborg?

– Det bästa med Norsborg skulle jag säga är naturen. Mälaren ligger nära och det finns dessutom mycket skog. Naturen är något jag verkligen njuter av. För övrigt är jag väldigt historieintresserad. Historia från just vikingatiden och bronsåldern finns det gott om i Norsborgs skogar, så det är ytterligare något jag älskar med Norsborg.

Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami