torsdag 30 maj 2024

Hallå där, Rebeka Pavlovic!

Läs också

Rebeka Pavlovic studerar vid Södertörns högskola och är ordförande för det sociala utskottet i studentföreningen Södertörns Förenade Ekonomer, SÖFRE. Där jobbar hon med att arrangera aktiviteter, fester och event. Nytt i Flempan pratade med henne om föreningens  sportevenemang.

Rebeka Pavlovic
Rebeka Pavlovic. Foto: Josefin Lublin.

Hur gick handbollsturneringen som ni nyligen hade?

– Den blev bra! Vi valde handboll eftersom det var länge sedan det spelades handboll i skolans regi, trots att det finns många duktiga spelare här. Det var många studenter som bildade egna lag och kom för att spela i Fleminghallen.

Tycker du att skolan och föreningarna anordnar tillräckligt med sport och fritidsevenemang?

– Jag skulle gärna se flera. Vår förening brukar hinna med att ordna en sportturnering per termin. Sedan finns det ett korpenlag som spelar fotboll under hösten. Vi arbetar på att få igång fler aktiviteter där man rör sig!

Vad har ni för planer på att anordna framöver?

– Nästa stora evenemang blir en padelturnering som vi ska hålla tillsammans med en av våra sponsorer. Den blir troligtvis i maj eller juni. Sedan på hösten blir det en turnering till i någon annan sport.

Om du personligen fick anordna vad som helst, vad skulle du göra?

– Då skulle jag nog ordna något festival-liknande. Jag tänker mig ett område med dansgolv, mat och dryck, tävlingar och massor av aktiviteter.

Fakta
Namn: Rebeka Pavlovic
Ålder: 20
Ort: Solna
Sysselsättning: Pluggar kandidatprogrammet i nationalekonomi
Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami