tisdag 28 maj 2024

Hallå Där, Sofia Hääger!

Läs också
Sofia Hääger och förväntningarna på Black Friday. Foto: Privat

Sofia Hääger är student på Södertörns högskola och nyinflyttad i Hallunda. Black Friday har redan börjat i vissa butiker i Botkyrka. Dagen har inte haft någon större betydelse för Sofia, men nu har “högtiden” blivit en möjlighet för henne att köpa nödvändigheter.

Vad tycker du om Black Friday?

– Jag tycker att det är ett sätt att locka folk till shopping, speciellt till jul så alla konsumerar mer. Personligen har jag inte lagt större vikt vid det tidigare.

Vad har du för erfarenheter av dagen?

– Jag har inte bra erfarenhet av Black Friday. Det är alltid fullt med människor de två tre första dagarna. Alla blir galna.

Vilka är dina förväntningar?

– Jag har inte så höga förväntningar egentligen, men det känns som att de borde öka reorna ännu mer och göra det till mer speciella readagar på riktigt, så att det blir något märkvärdigt på riktigt.

Hur har du förberett dig ?

– Jag har som många nu för tiden svårt med ekonomin, så mitt sätt att förbereda mig är att tänka på vad jag behöver köpa och titta efter det.

Vad ska du handla under Black Friday?

– Jag vill bara köpa nödvändiga grejer. Kanske lakan, jag behöver en brödrost och ljus, men bra om dessa saker har nedsatta priser.

Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami