lördag 25 maj 2024

Hallå där, Tilde Lindwall!

Läs också
Tilde Lindwall, uppvuxen i Huddinge och anfallare i Djurgårdens IF. Foto: Axel Bengtsson

Tilde Lindwall, uppvuxen i Huddinge och anfallare i Djurgårdens IF, ger sin syn på säsongen som varit och glädjen över att bli uttagen till U23-landslaget under tisdagen.

Du är uppväxt i Huddinge, vad är din relation till Huddinge?

Jag har bott i Huddinge i elva år så jag har bra koll på det mesta där. Även fast jag inte bor i Huddinge längre har jag varit där en del under året eftersom jag utbildar mig till fysioterapeut på Karolinska i Huddinge.

Hur ser du på säsongen för egen del?

Jag är nöjd med min egen prestation men som alltid vill man ännu mer. Som lag vet jag att vi kan göra så mycket bättre och vi ska konkurrera om högre tabellplaceringar. 

Vad har reaktionerna blivit tränarbytet?

Det är olika beroende på vem du frågar, men det viktigaste för oss var att få in ny energi i laget. Resultatmässigt har det inte blivit mycket bättre så reaktionerna är blandade.

Hur ser du på kommande säsong?

Jag står på ett utgående kontrakt och det är oklart just nu vad som kommer att ske. Men jag hoppas att det ska gå bra för Djurgården och att vi ska hamna högre upp i tabellen än vad vi har gjort de senaste åren.

Vilka mål siktar du mot just nu?

Jag vill göra det bättre för varje säsong i klubblaget och jag har precis blivit uttagen för U23-landslaget som jag nu vill fokusera på. Jag har valt bort landslaget tidigare på grund av att jag mått lite upp och ned, men nu är jag uttagen, och jag hoppas att det ger mig mycket och bidrar till min karriär och mående på ett positivt sätt.

Tilde Lindwall
Ålder: 22 år
Sysselsättning: Fotbollsspelare i Djurgårdens IF
Bor i: Stockholm
Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami