torsdag 30 maj 2024

Stor prisskillnad på gymkort i Huddinge och Botkyrka

Läs också
Gymmet Medfit som ligger i Fleminghallen. Foto: Lina Dahlberg

Att ta hand om sin hälsa är självklart för många. Vi på Nytt i Flempan har gjort en prisjämförelse mellan åtta olika gym i Huddinge och Botkyrka kommun.

Sedan coronapandemins restriktioner har tagits bort har nu människor återvänt till gymlokalerna. Med åtta olika gymkedjor inom Huddinge och Botkyrkas kommun har det jämförts med priserna på månadskort och årskort, samt vad medlemsavgiften är.

Alla gym har olika utbud, därpå ändras priserna beroende vad som ingår i gymkortet. Bland annat om man är student eller om man önskar sig gruppträning och gym i ett kort. Det kommer avgöra skillnad på priserna beroende vad man är ute efter i ett gymkort. Det som jämför nu är ett vanligt ordinarie gymkort.

Årskort

Det dyraste årskortet är på Medfit som ligger bredvid pendelstationen i Flemingsberg, priset ligger på 6348kr. Det billigaste årskortet finns på Fitness24Seven som ligger i Flemingsberg centrum, årskortet ligget på 3495 kr. 

Månadskort bundet jämfört med månadskort obundet

Ett månadskort som är bundet är billigare än vad ett obundet kort är, detta gäller på alla gym. Det billigaste månadskort som är obundet kostar 269 kr på Fitness24Seven. Det dyraste kostar obundna kort kostar 629kr på SATS i Huddinge. 

Medlemsavgift    

På alla gym finns det en medlemsavgift som ska betalas när man signerar ett medlemskap. Priset på detta skiljer sig mellan gymkedjorna. Den billigaste medlemsavgift kostar 100kr på Friskis&Svettis i Huddinge. Den dyraste medlemsavgiften kostar 549kr på Actic i Tullinge. 

Medfit dyrast 

Medfit är det dyraste gymmet i Huddinge och Botkyrka kommun. Foto: Lina Dahlberg

Medfit var det gymmet som har det dyraste årskortet. Såhär motiverar verksamhetschefen Ryad Charani det.

—  Vårt gym står för god kvalité. Det är bemannat med personal och vi har alltid fokus på god service. Gymmet har en stor yta med ett stort antal bra och nya maskiner och utrustning. Kunder har även möjlighet till att få hjälp med en fysioterapeut, kiropraktor eller dietist. Vi har även värdar som hjälper till på gymmet. Vi jobbar även med friskvård. Läget är bra då det ligger nära flera företag och nära till pendelstationen.

Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami