lördag 25 maj 2024

Sveriges största golfvaruhus öppnar i Kungens kurva

Läs också
Sveriges största golfvaruhus kommer öppna i Huddinge. Foto: Commons.wikimedia.org, Santeri Viinamäki

I maj öppnas dörrarna upp. Ett 3 000 kvadratmeter stort varuhus med fik och golfprodukter.

Bygget av varuhuset Golf sky vid Kungens kurva är i full gång. Väggarna är snart uppe och mattor har börjat rullas ut på golven. Golf sky har sedan tidigare fem varuhus i Finland, men detta är det första i Sverige. 

– Kungens kurva har ett stort upptagningsområde med möjlighet till bra lokaler. Det finns inget liknande där i dagsläget, berättar Stefan Bergman, som är butikschef för det nya varuhuset Golf sky.

Stefan Bergman berättar också hur varuhuset kommer skilja sig från övriga företag.

– Varuhuset ska vara en plats för alla, ett golf community. Hit ska du kunna ta med dig såväl vänner som familj. Konceptet är annorlunda och målet är att det ska vara en “skön stämning” där alla ska känna trevnad. Ta en fika, shoppa eller testa utrustning. 

Golf sky vill också satsa på sin e-handel, som redan är i full gång. Golfklubbor, kläder samt övrig golfutrustning kommer finnas att handla. Det kommer också finnas en lounge där man kommer kunna köpa fika och sitta ner för en paus. 

Med knappt en månad kvar till öppning håller det sista på att fixas i ordning. Bergman berättar att han nu jobbar med bemanningen och att de får mycket hjälp av sina finska arbetskamrater. 

– Vi är glada att vi får så mycket hjälp av våra finska kollegor. De besitter stor erfarenhet av att starta upp varuhus efter de som de öppnat i Finland. De vet vad som krävs, vilket hjälper oss mycket i vårt arbete och utveckling. 

Golfklubbar i Huddinge
Huddinge Golfklubb 
Ågesta Golfklubb
Botkyrka Golfklubb
Rikstens golfbana, Huvudstadens Golfklubb
Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami