lördag 25 maj 2024

Hallå där, Hanna Happy! 

Läs också
Hanna Happy. Foto: Privat.

Hanna Happy är en trebarnsmamma med många bollar i luften. Hon är en sociala medie-expert och framstående influenser som gått från att stötta andra i branschen, som Lisa Borg, till att själv bli en lysande stjärna på nätet.

Hur känns det att ha blivit så stor på sociala medier, framförallt TikTok, på så kort tid? 

– Det är jättekul, jag blir väldigt smickrad. Men det känns också lite läskigt hur snabbt det kan gå. Jag blir liksom igenkänd på stan. Det känns speciellt och knasigt men kul! 

Har du något mål med dina sociala medier eller gör du det för nöjes skull?

– Från början var det för nöjes skull, men sen blev det större än jag trodde. Jag vill hålla kvar vid att göra det för nöjes skull och jag tycker det är viktigt att behålla det så, samtidigt som det nu är mitt jobb. 

Hanna Happy. Foto: Privat.

Varför tror du att just din TikTok växer så mycket? 

– Mitt konto är till för att skratta och må bra. Min nisch är lite som ett rosa skimmer, det gör folk glada och det är mitt syfte! Förhoppningsvis kan mina videor göra världen till en lite bättre plats. 

Vad tycker du är viktigt att tänka på när man har en så stor följarskara som du har? 

– Det är viktigt att tänka på vad man vill förmedla till andra. Att vara en förebild för de yngre. Inte få någon annan att må dåligt, sprida positivitet och härlig energi. 

Vilket content tycker du är roligast att skapa? 

– Jag tycker att det är roligast tillsammans med en annan kreatör. Speciellt om man har en tydlig vision, då vet man att något kul är på gång. Jag och Lisa Borg har blivit en stark duo som profiler. När vi jobbar tillsammans sprakar och glittrar det. Jag är jätte tacksam och känner massa kärlek för Lisa! 

Hanna Happy. Foto: Privat.
Hanna Happy
Ålder: 31 år 
Ort: Söder om Stockholm
Aktuell på: Sociala medier
Senaste nyheterna

Hallå där, Maria Wolrath Söderberg!

Nytt i Flempan har träffat retorikern och författaren Maria Wolrath Söderberg.

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami